Lucas Mazzanti

Gör sin första säsong i Steelers. Kommer från Nacka-klubben Skuru Basket och flyttade till Luleå för studier.


Aaron Grape

Efter NIU och BC Luleå Ungdom spelade han med Hökens div 2-lag. Aaron gör nu sin första säsong med Steelers.Emil Hortlund

Gör sin andra säsong i klubben. Spelade med Steelers säsongen 21/22 efter NIU/BC Luleå Ungdom och är nu tillbaka i truppen.


Samuel Larsson

Spelade med Steelers säsongen 21/22 efter NIU/BC Luleå Ungdom. Förra säsongen tog han en plats i BC Luleås A-lag och hade dubbellicens med Steelers. Nu är Samme tillbaka i det gröna linnet.


David Leal

Har spelat med Huddinge i Basketettan södra. Flyttade förra säsongen till Luleå, började träna med Steelers och tog en plats i truppen.


Edvin Tedesjö

Gick ut basketgymnasiet (RIG Luleå) 2017 och spelade sedan collegebasket i USA i fyra säsonger. Återvände och spelade ligabasket med BC Luleå. Gör nu sin andra säsong med Steelers.


Alexander Tretten

Gör sin sjunde säsong i Steelers, har även spelat med Brooklyn och Gladan innan han blev värvad till klubben 2017.


William Stokke

Gör sin andra säsong i Steelers. Kom närmast från Hökens div 2-lag och har tidigare även spelat med Gladan och med KFUM Linköping.


Daniel Eliasson

Spelade med Steelers 2010-2012 innan han värvades till Sundsvall, där han gjorde fyra säsonger i ligan. Därefter blev det två säsonger i Nässjö och en i Umeå innan han avslutade ligakarriären i BC Luleå. Totalt blev det 263 ligamatcher.


Klubbsponsor

Lagsponsor

Spelarsponsor