Atle Mellquist

Dubbellicens med BC Luleå där han gör sin tredje säsong. Fick en utbildningsplats med ligalaget sista året på RIG och sedan en ordinarie plats i ligalaget.


Sergey Sepman

Dubbellicens med BC Luleå där han gör sin andra säsong. Började på NIU, gick över till RIG och fick förra säsongen en plats i BC Luleå och gjorde även några matcher med Steelers.


Oscar Hedqvist

Gör sin andra säsong i klubben efter att förra säsongen ha dubblat med BC Luleå Ungdom. Har gjort en kort utflykt till USA i början på denna säsong men är nu tillbaka i laget.


Aaron Grape

Efter NIU och BC Luleå Ungdom spelade han med Hökens div 2-lag. Aaron gör nu sin första säsong med Steelers.Emil Hortlund

Gör sin andra säsong i klubben. Spelade med Steelers säsongen 21/22 efter NIU/BC Luleå Ungdom och är nu tillbaka i truppen.


Samuel Larsson

Spelade med Steelers säsongen 21/22 efter NIU/BC Luleå Ungdom. Förra säsongen tog han en plats i BC Luleås A-lag och hade dubbellicens med Steelers. Nu är Samme tillbaka i det gröna linnet.


Edvin Tedesjö

Gick ut basketgymnasiet (RIG Luleå) 2017 och spelade sedan collegebasket i USA i fyra säsonger. Återvände och spelade ligabasket med BC Luleå. Gör nu sin andra säsong med Steelers.


Alexander Tretten

Gör sin sjunde säsong i Steelers, har även spelat med Brooklyn och Gladan innan han blev värvad till klubben 2017.


William Stokke

Gör sin andra säsong i Steelers. Kom närmast från Hökens div 2-lag och har tidigare även spelat med Gladan och med KFUM Linköping.


Klubbsponsor

Lagsponsor

Spelarsponsor